Surt poengtap i Skien

EIK styrte mot seier da klokka viste et halvt minutt fra full tid. Men et innlegg fra Odds Alexander Betten Hansen som traff innbytter Tobias Lauritsen sørget for at det bare ble ett poeng med hjem fra Skien for tigrene.

Et bittert poengtap etter at vi hadde opptrådt veldig disiplinert gjennom hele kampen mot et godt og ballsikkert Odd-lag. Fram til utligningen var det også EIK som hadde hatt det lille som var av målsjanser, etter at Mathias Perttamo hadde sendt oss i ledelsen allerede etter tre minutters spill. Perttamos scoring kom da han styrte et corner fra Lars Jørgen Mork inn ved nærmeste stolpe.

Kampfakta
Odd 2 – EIK 1-1 (0-1)
Skagerak Arena, ca 100 tilskuere
Mål: 0-1 Mathias Perttamo (3) 1-1 Tobias Lauritsen (90)
Dommer: Ole-Martin Loeshagen, Norderhov UIL
Gule kort: Jakko Hurme, Rahfik Zekhnini, Odd

EIKs lag:
Igor Spiridonov, Miguel Diez, Dennis Nielsen, Kim Skogsrud, Martin Falkeborn, Granit Buzuku, Sverre Larshus Larsen, Lars Jørgen Mork, Kim Robert Nyborg, Kenneth Grande, Mathias Perttamo

Benyttede innbyttere:
Cato Hansen, Espen Rasmussen, Eivinas Zagurskas


Share