EIKs samarbeidsmodell sprer seg i fotballnorge.

I begynnelsen av 2014 inngikk EIK Fotball og Bufetat et samarbeid for å fronte Fosterhjem.no. Et svært viktig tiltak synes vi i EIK.

Gjennom hele sesongen var Fosterhjem.no profilert på husabø, i EIK magasin, under Bendit-Cup og på A-lagets overtrekksdresser. Dette resulterte i at det for første gang ble holdt PRIDE kurs utenfor Stavanger. Flere familier fra Dalane meldte seg, samtidig som vi fikk belyst hvor viktig det er å stille opp for barn i en vanskelig situasjon.

Nå har flere fylker og andre klubber sett verdien av dette. EIK Fotball er derfor svært glade for å ha blitt invitert til Staal Jørpeland og Stord sammen med BUF Etat Rogaland. Begge klubbene vurderer å inngå et lignende samarbeid som EIK har hatt.

Vi skal iallefall anbefale prosjektet på det varmeste, og håper at enda flere klubber henger seg på.

Og EIK Fotball og Fosterhjem.no har selvfølgelig også et samarbeid i 2015.

Share