A-laget møter Fana

Lørdag skal vårt A-lag i ilden mot Fana i Idrettsparken. Selv om vi gjorde en god kamp på Skagerak Arena mot Odd 2 på mandag mistet vi tabellteten til Ullensaker/Kisa i og med Odds sene utligningsmål. Så tigrene er helt sikkert veldig sultne på å ta en ny trepoenger på hjemmebane.

Fana har også hatt en bra serieåpning med en seier og to uavgjorte kamper. Bergenslaget gjorde også en fin figur i cupen mot Hødd på onsdag, selv om det til slutt ble tap 3-1. I forhold til laget som har spilt de tre første seriekampene vil Fana ha tilbake keeper Peter Eikeland, som har vært på turnering med det norske U19-landslaget.

For EIK må Henning Romslo stå over på grunn av det røde kortet han pådro seg i forrige hjemmekamp mot Fløy. Ellers melder trener Magnus Powell om en skadefri tropp.

Tidligere kamper mot Fana:
Vi har spilt totalt ti seriekamper mot Fana tidligere, alle gangene i andre divisjon. Her er resultatene, med EIKs mål først:

Hjemme Borte
1982 0-0 1-0
1983 5-1 6-0
2005 0-2 1-4
2013 2-1 2-0
2014 1-0 1-3

Kampstart er lørdag kl 16:00 i Idrettsparken

Share