Til Sørlandet på fotballens nasjonaldag

EIK skal forsøke å reise seg etter tapet mot Fana når turen går til Arendal på «fotballens nasjonaldag», 16. mai. Mange supportere har signalisert at de tar turen til Sørlandet, og vi bør absolutt klare å støtte tigrene på en mye bedre måte enn i de foregående kampene.

For det var noe dødt over det hele sist lørdag mot Fana. EIK-legende Johannes Dubland fikk et minutt der han ble minnet med høflig klapping. Men da lagoppstillingene ble lest opp fortsatte det med forsiktig høflig applaus. La oss håpe at vi supportere klarer noe annet på Bjønnes på lørdag. Stikkordet er Bislett!

bislett stadion eik supportere

Vi har gode minner fra Bjønnes Stadion fra to år tilbake, da et særdeles friskt innhopp fra Espen Rasmussen etter pause snudde kampen for oss til 4-2, etter at vi lå under med 2-1 da en halvtime gjenstod. (videoen under). Hjemmekampen mot Arendal var ikke like bra, og vi tapte 2-1 etter en nokså daff forestilling.

I fjor spilte EIK og Arendal i forskjellige puljer, men vi møttes i andre runde i cupen, der EIK vant 3-2 etter ekstraomganger på en regntung kveld i Idrettsparken. Siste møtet mellom de to lagene kom i vår, der EIK vant 5-2 i en treningskamp på Kiwi-banen.

For EIK er Henning Romslo tilbake etter å ha sonet karantene. Davydas Arlauskis er også i trening igjen etter et lengre opphold hjemme i Litauen. Mot Fana sist lørdag måtte både Kim Robert Nyborg og Cato Hansen ut med skader etter henholdsvis en stempling i kneet og et overtråkk. Det er usikkert om de to rekker kampen mot Arendal.

Kampstart er kl. 1600 på Bjønnes Stadion.


Share