Foran EIK – Vidar

Vårt A-lag skal i kveld ut i lokaloppgjør mot Vidar hjemme i Idrettsparken. Etter bare to poeng på de siste tre seriekampene satser vi på at lykken snur, og at vi kan komme tilbake på vinnersporet igjen, mot et vidarlag som før kampen ligger tre poeng bak oss på tabellen.

Henning Romslo er syk, mens Mads Nørby Madsen pådro seg en strekk i låret tidligere denne uka. Trener Magnus Powell har derfor omrokkert litt på laget som startet i Arendal forrige lørdag. Vår startellever er slik:
Igor Spiridonov, Miguel Diez, Dennis Nielsen, Kim Skogsrud, Martin Falkeborn, Espen Rasmussen, Sverre Larshus Larsen, Lars Jørgen Mork, Kim Robert Nyborg, Kenneth Grande, Cato Hansen

Mer forhåndsstoff om kampen i vårt program «EIK-tilskuer» som kan lastes ned ved å klikke på bildet under:


Share