Martin Falkeborn skal trene med Lillestrøm

Martin Falkeborn skal denne uka trene noen dager med Lillestrøm. Vår trener Magnus Powell har hele tiden vært klar overfor spillerne at dersom de presterer bra vil han forsøke å hjelpe dem til å vise seg fram for større klubber. Dette er noe EIK som klubb også er innforstått med og støtter. Og en del av totalavtalen som har gjort at vi har kunnet knytte såpass mange gode og talentfulle spillere til oss denne sesongen.

– Martin har vært en av våre beste denne vårsesongen, og at han får sjansen til å teste seg i Lillestrøm er en erkjennelse av det, sier vår trener, og fortsetter. – Jeg er sikker på at det vil gi ham ekstra energi til å fortsette å prestere bra i EIKs drakt resten av denne sesongen, og presiserer at han er under kontrakt her ut året. En klubb som Lillestrøm vil alltid se seg om etter unge talentfulle spillere som kan ta steget og prestere i Tippeligaen, og de hadde også folk på plass da vi spilte på Eidsvold. Men i utgangspunktet er dette en sjanse Martin får fordi han har vært veldig bra for oss denne våren. I fotball kan man aldri forutse hva som kommer til å skje, men som nevnt er planene at Martin etter treningsoppholdet i Lillestrøm skal tilbake og spille resten av sesongen i EIK, avslutter Magnus Powell.

Martin selv forteller til nettstedet Fotbolldirekt at det skal bli veldig kult å forsøke seg i Lillestrøm, men presiserer også at han trives veldig bra i EIK og Egersund. Se hele intervjuet med Martin her.

Som en liten kuriositet kan det nevnes at Martin faktisk har spilt mot Lillestrøm tidligere i karrieren, i en treningskamp for Brommapojkarna i LSK-hallen i februar 2013. En kamp det svenske laget vant 3-1.

2015 fana hjemme falkeborn innlegg


Share