A-laget reiser på treningsleir til Litauen

Andre helga i juli reiser vårt A-lag på en minitreningsleir til Litauen. Dette er et opplegg som har kommet i gang ved hjelp av vår sponsor Norvetuva. Lørdag 11. juli skal EIK møte FK Banga Gargždai til vennskapskamp på deres bane i Gargždai , som ligger noen kilometer inn fra østersjøkysten.

FK Banga spiller i den litauiske toppserien, og spilte senest i fjor kvalifiseringskamper om spill i Europaligaen, men tapte for irske Sligo Rovers.

Aleksandras Ivanauskas, som spilte for EIK i fjor vår, spiller nå for FK Banga, mens vi har fire spillere i vår nåværende spillertropp med bakgrunn i den litauiske klubben. Nemlig Igor Spiridonov, Rimantas Boguzas, Eivinas Zagurskas og Davydas Arlauskis.

Kampen vil bli spilt kl. 1200 lokal tid og FK Banga opererer med gratis inngang til denne kampen.


Share