Tre EIK-lag henger fremdeles med

Status etter torsdagens sluttspillkamper er at tre EIK-lag fremdeles henger med i Dana Cup. Resten av våre lag er utslått.

Jenter 16 er det eneste av våre lag som fremdeles er med i A-sluttspillet. De skal møte amerikanske UK Soccer Academy midt på dagen fredag til kvartfinale.

dana2015-g13-georg farlig sjanse

Gutter 13-1 (to bilder over og ett under) var skuffet over å bare ha blitt nummer tre i innledningspulja si. Men i B-sluttspillet har guttene fått opp dampen og vunnet 8-0 og 6-0 over henholdsvis Borg og Freidig. Nå venter Klebe i åttendedelsfinale fredag morgen.

dana2015-g13-jakob dribler

Gutter 14 skal også ut i åttendedelsfinale i B-sluttspillet. Motstander fredag formiddag er Lia IL.

Av lagene som torsdag ble utslått måtte både Gutter-19 og Jenter-14 strekke våpen etter straffekonkurranser. Jenter-13 var også uheldige da Nancy Bawi Tlung skjøt i tverrliggeren og ned klart innenfor streken på stillingen 0-1 mot Gneist i åttendedelsfinalen. Men ballen spratt ut på banen igjen og dommeren vinket spillet videre. (bildet under)

dana2015-j13-nancys scoring

Alle resultater torsdag:
resultater dana cup 2015 torsdag

Share