Vår siste nykommer finpusset avslutninger

A-laget hadde en bra treningsøkt i det våte været onsdag kveld. Hele troppen var på plass i en økt der det ble fokusert på angrepsspill og oppspillsvarianter. Da resten av spillerne gikk i garderoben etter endt økt var det en spiller som stod igjen og finpusset på avslutninger, nemlig vår siste nyervervelse Vetle Winger Dragsnes, som kom på utlån fra Strømmen sist uke.

Vi prøver oss med å spørre om det var den brente målsjansen mot Odda på lørdag som gjorde at han stod igjen? – Uff, jeg var sikker på å sette den, sier Vetle med et litt unnskyldende smil. – Da hadde det vært en bra debut. Men dessverre fikk ballen en liten stuss like før jeg skulle skyte, så da gikk avslutningen himmelhøyt over!

Vetle kommer fra Strømmen, der han har fått åtte opptredener i årets Obosliga, og totalt 170 spilleminutter. Men da romeriksklubben hentet inn Ulrik Berglann fra Bodø/Glimt i sommer forstod han vel at veien til en fast plass hos «Greyhounds» ville bli lang. Derfor var han ikke vanskelig å overtale da trener Magnus Powell ringte og forhørte seg om han kunne tenke seg å komme til EIK: – Det kom jo ganske fort på, sier Vetle. – Et par dager etter at Magnus ringte satt jeg på flyet, og nå er jeg her. Jeg kjente Magnus fra før av fra da han var trener for Lillestrøms rekruttlag og jeg var der. Det blir spennende å være med i en tropp som blir ledet av ham igjen!

– Du kommer til et lag i flytsonen, og som leder serien. Merker du det på stemningen? – Absolutt. Innsatsen og trøkket er stort på treningene, og en merker fort at dette er en spillergruppe med ambisjoner og som har lyst til å ta steget opp, sier Vetle.

Nivået i forhold til Strømmen? – Synes egentlig ikke det er noe forskjell. Vi har mange bra ballspillere her, og også stor innsats. Så det ser bra ut. For meg blir det også litt spennende og en ny erfaring å komme til et sted utenfor oslogryta. Så håper jeg å bidra til at EIK får en god høstsesong, avslutter han.

Trener Magnus Powell har dette å si om den siste tilveksten i A-troppen vår: – Vetle er en enormt løpssterk spiller med en god pasningsfot. Til å være så storvokst er han også målfarlig. Han kom hit for å trene bra og bli en bedre fotballspiller, uten at han koster oss noe særlig. Jeg er sikker på at han blir en viktig tilvekst som kan bidra mye utover høsten.


Share