Chris Sleveland forlenger med EIK og lånes ut til Ålgård FK

Chris Sleveland forlenger med EIK ut 2016, og lånes ut til Ålgård FK resten av sesongen.

EIK Fotball er svært fornøyde med at Chris nå har forlenget sin avtale. Samtidig er Chris i en alder der det er viktig for han å spille kamper på et høyest mulig nivå. Det vil han nå få mulighet til med Ålgård FK, som kjemper i toppen av 3 divisjon.
Chris skal fortsatt trene med oss to dager i uken under låneoppholdet. EIK og Ålgård har jobbet med denne løsningen i over en måned og Chris uttaler at han er veldig fornøyd med hvordan EIK tilrettelegger for hans utvikling. Han gleder seg til å ta fatt på oppgaven i ÅFK. Dette er et bra ledd i hans utviklingsstige, og Chris er en spiller klubben ønsker på banen for vårt a-lag i mange år fremover.

Selv om troppen vår nå svekkes, setter vi den enkeltes utvikling i fokus.

Vi ønsker Chris lykke til i Ålgård FK denne høsten og gleder oss til å følge ham fremover

Share