2 fotballskoler samtidig i neste uke

I neste uke arrangerer EIK to fotballskoler samtidig fra mandag til onsdag. På den tradisjonelle fotballskolen fra 6-12 år er det påmeldt ca 90 deltakere. Pga tidligere skolestart på andre skoler blir det hovedsakelig EIK-spillere samt noen Eiger-spillere som deltar her. Instruktører her blir trenere i u-avd og A-lagsspillere fra EIK. I tillegg til denne kjører vi en fotballskole for spillere som er litt mer dedikert enn gjennomsnittet i fotball-interesse. Dette er for spillere mellom 12-15 år og det er satt en grense på 40 spillere. Her går en dypere inn i fotballspillet. Disse tre dagene blir det Magnus Powell og Mattias Nylund som blir instruktører for hver sin gruppe. Det blir garantert mye læring og inspirasjon før skolestart og høstsesong for spillerne.SPONSORVEGG Vi takker fotballskolenes sponsorer YX EIE, ADIDAS, TENGESDAL SPORT, BYGGVELL og EGERSUND UTVIKLING for at spillerne blir likt antrukket og får god mat hver dag.

Share