Simen hadde sin siste arbeidsdag

Simen Albin Thøgersen hadde sin siste arbeidsdag i EIK i går, før han reiser til Bærum der han har fått jobb som fysioterapeut i Stabæk Fotball. Det ble blant annet markert med at oppmann Ørjan Nodland overrakte ham noen godsaker fra Egersund Chocoladefabrik. (bildet)

Simen kom til oss for litt over et år siden, og har siden fungert som fysioterapeut for A-laget. Denne sesongen har den blide skiensgutten også vært en veldig avholdt trener for vårt G15-lag. Simen rakk også å spille fem A-kamper for EIK i fjor høst, før han valgte å trappe ned med spill på B-laget denne sesongen. Han spilte sin siste kamp for EIK B i går kveld mot Figgjo, som kaptein. (bildet under).

simen mot figgjo

Vi takker Simen for den store jobben han har gjort i EIK, og ønsker ham lykke til videre i Stabæk Fotball!


Share