Marcel Wawrzynkiewicz signerte for EIK

EIK fotball kan ønske vår siste signering Marcel Wawrzynkiewicz velkommen til klubben. Den polske backen kom til Egersund for en liten uke siden for å se på forholdene, og bestemte seg i helga for å skrive under for resten av sesongen.

Trener Magnus Powell kjenner godt til Wawrzynkiewicz fra den sesongen han spilte fast i Vålerenga, og ble veldig imponert av ham da Lillestrøm møtte dem.

Etter sesongen 2013 valgte Marcel å dra hjem til Polen, og sluttet seg til toppserieklubben Craiova Krakow. Men den siste tiden spilte han i klubben GKS Tychy, som i vår rykket ned fra nivå to i Polen. I sesongen 2014/15 spilte han 14 av lagets seriekamper.

21-åringen er primært høyre back, men kan spille både på venstresiden og i midtforsvaret. EIK satser på at han er spilleklar til helga.

Vi ønsker ham velkommen til klubben okka!


Share