Stolt Powell etter kampen mot Odd

At Magnus Powell er en engasjert trener har vel de fleste som går på våre A-kamper fått med seg. Og i sluttminuttene mot Odd i går nådde samspillet mellom vår trener og supportere nye høyder da han høylytt oppildnet publikum til å heie på sine favoritter.

Etter at tre poeng mot Odd var vel i havn tok vi en prat med Magnus, som fremdeles var både stolt og glad for at kampen mot et godt Odd-lag endte med seier.

– Det var herlig å få en ordentlig kamp igjen, der vi virkelig måtte slite og kjempe hardt for å vinne. Vi har hatt en lang rekke med kamper der vi har vært klart bedre enn motstanderen, noe som vi har håndtert veldig bra. Men i dag viste vi at vi også klarer å håndtere en veldig god motstander på en bra måte.

Da vi så Odds lagoppstilling visste vi at det ville bli en knalltøff kamp mot et godt lag. Og i løpet av kampen er det selvsagt situasjoner som vi kunne gjort bedre. Blant annet gir vi dem litt for mange unødige overgangsmuligheter med å slurve med pasningsspillet.

Men måten vi jobber oss inn igjen når vi kommer i ubalanse synes jeg var fantastisk. Spillerne følte et stort ansvar og ofret seg hele tiden på tøffe returløp når vi mistet ballen. Henning og Sverre på den sentrale midtbanen var fantastiske, og Igor reddet sin tredje straffe på rad, noe som viser hvilken klassekeeper vi har. Ellers kjører backene og kantspillerne våre på i hele kampen, og gjør en stor jobb, selv om vi fikk mye mindre rom i dag enn i de siste kampene. Jeg er veldig stolt over å trene et lag med en slik innsatsvilje!

Jeg håper at også folk på tribunen så hvor stort hjerte spillerne hadde, og at alle er villige til å gå nærmest «beyound limits» for å vinne kampen. De var veldig slitne etterpå, og vi har en ny viktig kamp på lørdag mot Fana. Derfor blir det viktig å roe litt ned utover uka og samle opp overskudd igjen.

Odds trener Morten Rønningen mente også at hans lag hadde levert årsbeste, og at kampen hadde holdt høy førstedivisjonskvalitet. Det gjør det ekstra kult å stå igjen med tre poeng etterpå, avslutter Powell.


Share