Uavgjort mot Arendal

15:50
Som vanlig henviser vi til Dalane Tidendes oppdateringer. Vi kommer med en rapport ved pause og etter kampslutt.


16:57
Pause i Idrettsparken: 1-1.
Arendal tok ledelsen ved Tobias Olsvik midtveis i omgangen, på et hardt skudd fra rundt 15 meters hold. EIK utlignet like før pause ved Mathias Perttamo, som var våken framme ved bakre stolpe etter et frisparkinnlegg fra Mads Nørby Madsen. (bildet under)

2015 arendal hjemme perttamo scorer

En omgang der Kenneth Grande og Mathias Perttamo hadde brukbare muligheter før Arendal tok over det spillemessige initiativet etterpå. Vi klarte ikke å flytte verken føtter eller ball fort nok, og kom ikke skikkelig med i spillet igjen før mot slutten av omgangen.

Magnus Powell måtte gjøre to bytter da først Vetle Dragsnes fikk en smell i ryggen, og deretter da innbytter Cato Hansen skadet kneet. Marcel Wawrzynkiewicz kom inn som dagens andre innbytter.


17:57
Kampen slutt: 1-1
En andre omgang som var jevnspilt, og der begge lag ble veldig trøtte mot slutten. EIK med omgangens største sjanse da Mathias Perttamo ikke traff skikkelig på en heading fra bare tre-fire meters hold. Martin Falkeborn med en ball i tverrliggeren, men avblåst for offside. Mest positivt med EIK-øyne var Marcel Wawrzynkiewiczs mange offensive raid på høyresiden. Bare så synd vi ikke var bedre til å utnytte alle de fine innleggene som kom. Siste kvarteret fikk unge Marius Koldal sin seriedebut for EIK, og gjorde et friskt innhopp, uten respekt for sine mer rutinerte motspillere. (bildet under)

2015 arendal hjemme marius koldal

2015 arendal hjemme perttamo i luftduell med keeper

arendal hjemme falkeborn

2015 arendal hjemme skogsrud


Andre om kampen:
Dalane Tidende
Stavanger Aftenblad
Kampfakta (fotball.no)


Share