Powell om kampen i går: – Vi var veldig dårlige

Det var en skuffet EIK-trener Magnus Powell vi snakket med på kontoret etter at vi hadde spilt 1-1 mot Arendal. Samtidig vant Ullensaker/Kisa 3-0 borte mot Vindbjart, noe som betyr at det er de som nå er i førersetet i kampen om opprykk.

Magnus hadde dette å si om kampen: – Dessverre er det vi viste utpå der alt vi klarer å levere om dagen. Jeg følte allerede før kampen at mange spillere virket tunge, men er allikevel skuffet, for vi hadde en god treningsuke fram mot kampen.

I dag så det ut som alt av energi og innsatsvilje var borte. Spillerne var ikke i nærheten av å ofre det som det koster å vinne en kamp på dette nivået. De løp ikke og bommet med enkle pasninger fra fem meters hold. Ja, det virket til tider som at noen av våre spillere var fargeblinde slik de sendte i vei pasninger i hytt og vær!

Vi bruker også hundre år med ballen, og sklir rundt på banen og taper dueller på en underlig måte. Det er heller ingen kommunikasjon blant spillerne utpå der. Så det var mange som var langt under pari!

Vi må innse at det er der vi er nå, og ta ett poeng på en enormt dårlig dag som en bonus. Så blir jobben fram mot kampen i Stavanger neste helg å jobbe oss i form igjen med gode treninger.

Man kan selvsagt unskylde seg med at en viktig spiller som Sverre var ute i dag. Men mot Fana i Bergen var Sverre med, og Henning ute, og vi så ikke bedre ut der oppe. Så hele laget trenger å piffes opp igjen. Vi må ta på oss «blåklæderne» og jobbe hardt framover. Det er det eneste som teller i den situasjonen vi er i. Det er lov å spille dårlig en kamp eller to. Men vi må sørge for at en slik periode blir så kort som mulig!

For å ta noe positivt til slutt: Vi så litt bedre ut etter pause, og Marcel var veldig bra når han kom inn. Der har vi fått tak i en klassespiller. Bare synd at han ikke får en målgivende på innlegget han slår til Mathias. At han bommet på den headingen var vel symptomatisk for opplevelsen vår i dag. Han vil aldri bomme fra det holdet mer i resten av karrieren sin!

Share