Jenter 14-2 med sin åttende strake seier

Vårt J14-2 lag vant sin åttende strake seier i årets serie da Sola ble slått 6-3 på B&G-banen i kveld. Alle jentene på dette laget fyller 13 i år, og spiller en årsklasse høyere enn alderen skulle tilsi. Dagens motstander Sola hadde tapt alle sine kamper hittil i år, men ga oss god motstand gjennom store deler av kampen.

På de siste treningene har vi forsøkt å ha fokus på å tørre å spille i trange situasjoner, også ut fra forsvar, og å forsøke å vri spillet til motsatt side når det blir trangt. I dag fikk vi brudd og scoring i mot før det var gått et par minutter på en slik situasjon, men det er en del av læringen. Jentene hentet seg fint inn igjen og ledet 3-1 ved pause.

Konstance Landro (2), Sara Tengesdal (2), Hanne Skjæveland og Emma Høien scoret våre mål. Det kan også nevnes at stand-in keeper Jenny tydeligvis har hatt godt av å studere A-lagskeeper Igor Spiridonov. Hun reddet nemlig straffe i andre omgang på stillingen 5-2.

Noen bilder fra kampen

j13 mot sola 1

j13 mot sola 3

j13 mot sola 2

j13 mot sola 4

j13 mot sola 5

j13 mot sola 6

Share