Målløst i Idrettsparken mellom EIK og Vard

13:50
Som vanlig vil vi bare oppsummere i pausen og etter kampslutt. Og henviser til Dalane Tidendes nettside for fortløpende oppdateringer.

Programmet til dagens kamp kan leses her
Lagoppstillinger og kampfakta på NFFs hjemmesider


15:50
Pause: EIK – Vard 0-0
En omgang der begge lag har «følt hverandre på tennene» uten å ta noen store sjanser framover. Bubacarr Sumareh med omgangens eneste reelle målsjanse da han avsluttet til side for mål noen minutter før pause. Samme mann med en heading i tverrliggeren, der han ble avblåst for offside. Cato Hansen med en ball i nota der han ble avblåst for å ha vært for tøff med Vards midtstopper Tretteberg i situasjen i forkant (bildet under). Spillemessig en jevn omgang der Vard har vært flinke til å stenge oss på kantene. Vard farligst på venstrekanten der Ulland Andersen har vært livlig.

Tilskuertall: 1108. Høyeste tilskuertallet på en hjemmekamp i Idrettsparken siden kampen mot Eiger i juni 1981.

2015 vard hjemme cato hansen

sverre mot miljeteig vard hjemme 2015


16:5
Slutt: EIK – Vard 0-0
En andre omgang der begge lag hadde sine perioder der de var best. Kim Robert Nyborg utvist et kvarter før slutt etter to gule kort. Det andre for å ha satt ut foten og stoppet et frispark fra å gå. Et par brukbare sjanser til begge lag etter pause. Kim Robert Nyborg med den kanskje største da skuddet hans ble for løst etter et fint angrep. Også innbytter Mathias Perttamo med et par farlige sjanser, men uten at vår toppscorer fikk satt den i nota.

2015 vard hjemme mads madsen


Andre om kampen:
Dalane Tidende
Stavanger Aftenblad
NRK Rogaland
Haugesund Avis

Share