Uavgjort i Idrettsparken

Som vanlig henviser vi til Dalane Tidendes dekning for fortløpende oppdateringer. Selv vil vi komme med en kort rapport ved pause og umiddelbart etter kampslutt.

Dalane Tidendes live-oppdatering
Kampfakta/lagoppstillinger (fotball.no)


13:50
Pause: EIK – Donn 1-1
En omgang der vi har hatt ballen nesten hele tiden, og skapt 3-4 store sjanser. Først da Martin Falkeborn etter et minutt satte ballen på keeper Hoppestad fra god posisjon. Deretter da Kenneth Grande aldri fikk skikkelig treff på ballen, og så når kaptein Sverre Larshus Larsen satte et skudd i stolpen via en forsvarer. Men vi måtte vente til ti minutter før pause før scoringen kom. Mathias Perttamo falt i en duell med Donns midtstopper Fløysvik, og dommer Kellerhals pekte på straffemerket. Som vanlig var Kenneth Grande sikker og satte inn vårt ledermål. Men bare få minutter senere fikk Donn en utligning da Benjamin Torsvik satte inn en retur fra Spiridonov.

I den andre viktige toppkampen leder Ullensaker/Kisa 2-0 over Odd.


14:52
Slutt: EIK – Donn 2-2
En omgang der vi igjen dominerer spillemessig, men vi er fryktelig ineffektive. Henning Romslo med en gigantsjanse til å sikre seieren på overtid, men vår midtbanespiller skyter hårfint til side for mål.

En veldig stor sjanse helt i begynnelsen av omgangen da keper Hoppestad så vidt fikk stoppet et langt framspill på målstreken. Deretter tar vi ledelsen på en riktig perle av Kenneth Grande, som snurrer bort Arve Omdal før han curler ballen i motsatt vinkel. Men igjen klarer Donn å utligne. Denne gang ved Mads Myhrstad etter at vi taper tre luftdueller på rad inne i egen femmeter.

Det blir veldig mye havaii mot slutten av kampen. Og i sum blir vår ineffektivitet foran motstanderens mål hovedgrunnen til at vi ikke tar en komfortabel seier.

Ull/Kisa vant sin kamp 2-1 og dermed er matematikken enkel. De må tape sin siste kamp og vi må vinne for at vi skal rykke opp.

2015 donn hjemme ebby arve omdal

2015 donn hjemme målsjanse

2015 donn hjemme sverre

2015 donn hjemme mads


Andre om kampen:
Dalane Tidende
Stavanger Aftenblad

Share