GANN TRE AS FORLENGER MED EIK

EIK fotball og GANN TRE AS forlenger samarbeidet for 2 nye år. Daglig leder Skjalg Espedal og Owe Salvesen, EIK fotball signerte i dag den nye 2 årsavtalen som gjør GANN TRE AS til Business-partner.
OM GANN TRE

I Gann Tre liker vi oss på toppen. Det var der vi startet i 1984, med produksjon av takstoler. Tre år etter byttet vi fokus, og satset på komplette bygg. Og takstolen ble med oss videre, som logo for Gann Tre.

Med over 35 år bak oss og mer enn 50 ansatte, har Gann Tre blitt en voksen bedrift. En bedrift med en innholdsrik historie og med erfaring fra både oppturer og nedturer. Med mye å se tilbake på. Men først og fremst mye å bygge videre på, for vi foretrekker å se fremover: Satse, utvikle og bygge.

Derfor har vi slått oss til på Bjorhaug på Nærbø. I eget hus – under egne takstoler, rett og slett. Her ligger alt godt til rette, både for oss og for regionen. For slik takstolen har vært med som et viktig element gjennom Gann Tre sin stadige vekst og utvikling, skal Gann Tre være med som pådriver i utviklingen av regionen

Share