Pizzabakeren ny Business-partner i EIK

EIK fotball ved Owe Salvesen og daglig leder hos Pizzabakeren Egersund, Stian Hestnes, signerte idag en ny avtale som gjør dem til Business-partner i nettverket for sesongen 2016. EIK vil fortsette å selge deres pizza på hjemmekampene, og A-laget vil få pizza levert i garderoben på bortekampene fra en service-minded pizzakjede.

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 100 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er

Share