MESTERHUS EGERSUND blir Business-partner i EIK

Owe Salvesen, EIK fotball og daglig leder i Mesterhus Byggservice Egersund, Ole Jakob Nodland, signerte i dag en samarbeidsavtale for 2016. Mesterhus Byggservice Egersund blir dermed Business-partner og vi ønsker dem velkommen i vårt nettverk.
Kvalitet og trygghet siden 2001

Dette kan vi tilbyd deg:

•Bolig bygging på din tomt, se vår katalog fra mesterhus.
•Hytte og fritidsbolig
•Skole og barnehager.
•Rehabilitering
•Dvs annet tømmer arbeid.
•Vi har egen service mann som påtar seg små vedlikeholdsarbeid.
•Vi har egen tegner som skreddersyr for deg.
•Prosjektering.
•Hjelp til søknader.
•Utvikling av din tomt for deg eller i samarbeid med deg.
.
Kvalitet og trygghet siden 2001

Mesterhus er en del av Mestergruppen A/S som har lang tradisjon og virksomhet med utspring i byggmestervirksomhet i Norge. Gruppen arbeider i dag blant annet med kjedekonsepter innenfor husbygging og byggevarehandel. Mesterhus er organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer.

Share