BYGGEFIRMA SEGLEM & ÅSE NY PROFF-PARTNER I EIK

EIK fotball ved Owe Salvesen og daglig leder i byggefirmaet, Helge Åse, undertegnet i dag en avtale som gjør Byggefirma Seglem & Åse til medlem i vår Proff-partner gruppe. Dette betyr at de fortsetter på vår A-lagsdrakt i sesongen 2016, men vil også profileres inn mot våre spillerutviklingstiltak fra 7 år og oppover. Det innebærer alt fra IVRIG-trening for de yngste til Team Espeland for de eldre spillerne. Vi i EIK fotball er meget fornøyd med at også Seglem & Åse øker sitt bidrag for å heve kvaliteten i klubben vår.
Byggefirma Seglem & Åse ble etablert i 2003 av Helge Åse og Alf Magne Seglem. De har gradvis vokst seg større og har i dag 10 ansatte. Verdt å merke seg er at de har vært stolt samarbeidsparter i EIK helt siden da :). De utfører mindre og større oppdrag i hele regionen og er pr i dag i oppstartsfasen med 6 eneboliger på Lagård. De jobber også med et spennende boligfelt på Hellvik. Som nærmeste nabo til Idrettsparken ( i bakken ved Egersundshallen) vil det bli lagt ut eneboliger og leiligheter for salg på nyåret. Høres dette spennende ut er det bare å ta kontakt med Helge Åse på mobil 97686110 eller mail helge.ase@dabb.no.

Share