ESPELAND AS forlenger med EIK i 2016

EIK fotball ved Owe Salvesen og daglig leder i Espeland as signerte onsdag en avtale som gjør Espeland as til Hovedpartner i 2016. I pakken ligger også en forlengelse av Team Espeland-prosjektet ( spillerutvikling for spillere Nærbø-Flekkefjord ). Vi er glade for at et godt samarbeid fortsetter og håper begge parter går en spennende sesong i vente.
Espeland as håndterer alt fra totalentrepriser til betongarbeid og murarbeid, fliselegging, legging av skifer, oppføring av ildsteder og piper, trapper, hus- og hyttegrunner, broer og store industribygg. Vi ha sentralgodkjenning i Tiltaksklasse 1 Prosjektering og Tiltaksklasse 2 Utførende. Våre medarbeidere er fagarbeidere innen hvert sitt fagområdet. Espeland AS lever etter Espelandstandarden. Det betyr at vi kommer når vi skal. Vi leverer kvalitet, og vi blir ferdige når vi skal.

Share