Med NORRØN BOLIG AS inn i fremtiden

Norrøn Bolig AS ved daglig leder Tor Inge Larsen og EIK fotball ved Owe Salvesen
signerte i dag en 3 års kontrakt som gjør fremtiden lys for våre unge spillere i klubben. Norrøn Bolig as vil ha brystreklame på både spilledrakten og windbreakeren i vår ungdomsavdeling ( 6-16 år). EIK fotball er veldig fornøyd med at Norrøn Bolig as verdsetter klubbens arbeid for barn og unge med å bli med videre på laget.
Norrøn Bolig AS bygger utfører alle typer byggeoppdrag i hele Dalane distriktet. Vi har også egne boligfelt i Egersund og Hellvik samt egne hyttefelt ved sjø og fjell i Rogaland og Vest-Agder.
Felles for alle prosjekter er høy kvalitet til gode priser

Norrøn Bolig AS er opptatt av bredde i deres sponsoravtaler, slik som de også er i deres byggevirksomhet. Norrøn Bolig AS dekker alt innen nybygg av både leiligheter, eneboliger og fritidsboliger. De driver også med alt innen påbygg, rehabilitering. Ingen jobb er for liten og ingen jobb er for stor.

En av de største fordelene med å samarbeide med oss, er gjennom vår kompetanse innen prosjektering og gjennomføringen av totalentrepriser frem til nøkkelferdige bygg. I kraft av vår erfaring gir vi kvalifiserte råd gjennom hele byggeprosessen.

Som medlem i Byggmannkjeden, som er blant de største ferdighus kjeder i Norge med ca 100 forhandlere i hele landet, kan vil også tilby mange spennende ferdighus typer. Vi samarbeider også med arkitekt og tar gjerne på oss tegneoppdrag for å skreddersy tilpasninger etter dine behov.

Share