Sig. Halvorsen ny Business-partner i EIK

EIK fotball ved Owe Salvesen og daglig leder i Sig.Halvorsen Egersund, Sven-Erik Hetland, signerte i dag en avtale som gjør Sig Halvorsen til Businesspartner i 2016. Vi er veldig glade for å knytte oss enda nærmere en så stor bedrift. Samarbeidet vil knytte seg spesielt inn mot trenerutvikling. Vår kaptein Sverre Larshus Larsen jobber også som lærling i firmaet og blir ønsket lykke til i 2016 av konsernet.

Etter mer enn 65 år i bransjen er Sig. Halvorsen fortsatt en pionerbedrift, og distriktets ledende rørleggerfirma. Vårt hovedkontor på Vibemyr i Sandnes rommer en av landets største og mest komplette butikker for salg av baderom, sanitærutstyr og fliser. Virksomheten omfatter butikksalg, service, fornying av bad, boliginstallasjoner, samt store og teknisk krevende industriprosjekter.

Sig Halvorsen-konsernet er organisert i et holdingsselskap og tre driftsselskaper. Vi er ca 320 ansatte og omsetter for ca 500 mill.

I Sig. Halvorsen-konsernet legger vi stor vekt på grunnleggende verdier og holdninger i alt vi foretar oss. Dette gjelder både den forretningsvirksomheten vi driver utad overfor kunder og leverandører, og måten vi samhandler internt.

Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner i vår bransje – bygget på tillit, kvalitet, service og nære kundeforhold.

Visjonen vår: ”Vi gjør vårt beste – til ditt beste” ligger i bunnen for alt vi foretar oss

Share