Monter Egersund blir med videre

Som en julegave idag signerte EIK fotball ved Owe Salvesen og daglig leder for Monter Egersund, Tor Ole Randen, en ny avtale for 2016. Vi er veldig glad for å ha med en så stor nasjonal aktør videre i vårt nettverk. Monter ønsker alle en god jul og har selvsagt åpent i romjul for de som ønsker å pusse opp litt.
Montér er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere.

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 140 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning.
Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk og kjedene Montér, Trend og Byggi. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 193000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Share