Grand Hotell blir Hovedpartner i EIK 2016

EIK fotball ved Owe Salvesen og direktør Geir Sølve Hebnes Sleveland signerte i dag en avtale som gjør Grand Hotell til hovedpartner i EIK. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet som har vært og ser fremt til å videreutvikle vårt konsept sammen.

Grand hotell Egersund er sentralt lokalisert i sentrum av Egersund. På hotellet en det en rolig atmosfære og et serviceinnstilt personale. Her bor en sentralt ved havnen, shopping og serverdigheter finnes rett i nærheten og en får sove i en god seng!

Fasiliteter
Grand hotell Egersund består av et flott, lyst og åpent resepsjonsområde, 90 trivelige rom med til sammen 175 sengeplasser. Grand kafe, restaurant med et førsteklasses kjøkken, vinkjeller, revyscene, loungebar, flotte selskapslokaler og moderne konferanselokaler med totalkapasitet på 160 personer.

Handlegaten i Egersund sentrum starter ved hotellet, og attraksjonen Egersund Chokolade fabrikk befinner seg 50 meter fra hotellets restaurantinngang. I november 2011 innviet vi den ombygde og nyoppussede restauranten, resepsjonen og loungebaren. Mai 2013 ble vi ferdige med 18 nye hotellrom, auditorium, eksklusivt styrerom og grupperom. Grand hotell Egersund er medlem av «Smak av kysten».

Vi har også treningsrom med tredemølle, romaskin, spinningsykkel og frivekter

Share