Før kampen: Stord – EIK

Etter en svak hjemmekamp mot Fyllingsdalen forrige søndag tar EIKs gutter turen til Stord i ettermiddag.

Vi har fått en trangere start på sesongen enn det vi hadde håpet og forventet. Det er det bare å innrømme. Særlig offensivt har vi slitt. Men vi håper at det snur i morgen mot et stordlag som virker å ha store defensive problemer. Men vi har allikevel kampen for to år siden friskt i minne. Da vi reiste opp dit og leverte en veldig slett forestilling, som minnet veldig om kampen mot Fyllingsdalen på søndag.

Treningsuka har vært bra for EIKs gutter. I kveld var hele stallen i aksjon på trening. Og det betyr at trener Maurice Ross omtrent kan velge fra en fulltallig spillerstall når han tar ut laget som skal til Sunnhordland.

Kampstart på Stord Stadion er kl. 16:00. Tigerflokken har ikke satt opp buss til kampen, men ganske mange EIK-supportere tar turen opp i privatbiler.

På grunn av en hektisk uke har undertegnede ikke rukket å legge ut videosammendrag fra kampen mot Fyllingsdalen før nå i kveld. Men her er det:

Stord tapte hjemme mot Lørenskog for en uke siden, i en kamp der de egentlig hadde nok sjanser til å avgjøre til sin fordel. Her er høydepunkt fra den kampen:

Share