EIK vant 4-1 over Lørenskog

EIK vant 4-1 i ettermiddagens seriekamp mot Lørenskog i Idrettsparken. Slik var kampen:

Første omgang:
EIK leder 2-1 etter en strålende omgang spillemessig fra tigrenes side. I nesten hele omgangen har vi trykket Lørenskog hardt tilbake, og skapt en rekke målsjanser. De to første før to minutter var spilt, men verken Lars Jørgen Mork eller Sverre Larshus Larsen fikk helt kontroll på ballen.

Ledermålet kom etter et godt kvarters spill, da EIK bet seg fast på Lørenskogs banehalvdel, før Lars Jørgen Mork satte ballen i nota etter et fint innlegg fra Mads Nørby Madsen. Fem minutter senere doblet vi ledelsen da Oscar Garcia headet inn Morks fine innlegg.

Vi fortsatte å trykke Lørenskog hardt, men måtte se østlendingene redusere på et langskudd fra Walid Idrissi som snek seg inn til høyre for Stefano Kunchev.

Andre omgang:
Vi har medvind, men klarer ikke å opprettholde helt samme trykket etter pause. Lørenskog kommer mye mer med i spillet, og dominerer til dels spillemessig midtveis i omgangen. Men uten at de slipper til noen målsjanser.

Vi avgjør kampen ti minutter før full tid når vi bryter ballen og kontrer. Innbytter Mathias Perttamo serverer Sverre Larshus Larsen på et sølvfat og det står 3-1. Lars Jørgen Mork, som spilte en stor kamp for EIK, scorer sitt andre for dagen minutter før full tid på et herlig skudd på volley.

En veldig fortjent seier etter spill og sjanser, selv om det ble litt nervepirrende i andre omgang før vi fikk det tredje målet.

571 tilskuere så kampen i solskinnet på Husabø.

Share