Målløst mellom EIK og Vard

Før kampen
EIK skal forsøke å ta sin tredje strake trepoenger i kveld når Vard Haugesund kommer på besøk til Idrettsparken. Vard er et lag vi tradisjonelt har hatt problemer med, men de to siste sesongene har vi vunnet tre av fire oppgjør mot haugesundsklubben.

Kveldens kamp er den eneste i vår pulje som går i dag, og grunnen er at vår kaptein Sverre Larshus Larsen skal gifte seg i morgen. (gratulerer!). I forhold til vår lagoppstilling sist helg mot Lørenskog så er Marcel Warwzynkiewicz og Povilas Krasnovskis begge tilbake etter suspensjoner. Oscar Garcia og Espen Rasmussen er ute etter skader de pådro seg i forrige hjemmekamp mot Lørenskog.

Les mer om kampen i dagens utgave av EIK-tilskuer

Link til Dalane Tidendes live-oppdatering (krever innlogging)

Link til kampfakta (fotball.no)

Pause:
Målløst i Idrettsparken etter 45 minutter. Stor EIK-dominans første halvtimen, uten at vi skapte veldig mye mot et disiplinert Vard-forsvar. Vi blir litt omstendelige når vi nærmer oss sekstenmeteren, og kan nok med fordel avslutte litt fra hold på det glatte underlaget. Farligst når Morten Bjørlos avslutning blir blokkert av Simon Balm, og når Dennis Nielsen header over fra kloss hold etter en corner. Vard bedre med siste kvarteret, med en sjanse som resultat. Men Stefano Kunchev var bra med på notene og bokset ballen bort.

594 tilskuere i Idrettsparken i kveld.

Slutt:
EIK – Vard Haugesund 0-0

Et noe skuffende resultat ut fra at vi i store deler av kampen er det førende laget. Men det går litt for seint i de avgjørende situasjonene, og selv om det er nære på et par ganger er det faktisk Vard som kan stikke av med seieren når de kontrer og innbytter Vegard Sætre skyter hårfint utenfor på overtid.

Share