Tap og uavgjort for jentene på «Super Søndag»

Det ble tap og uavgjort for de to jentelagene våre som var i aksjon på Kiwi-banen i ettermiddag.

Jenter 14 lå på andreplass på tabellen før kampen mot serieleder Viking, men fikk seg en skikkelig fotballeksjon av en mye bedre motstander og tapte hele 9-3. EIK-jentene kjempet godt og holdt resultatmessig noenlunde følge til midtveis i andre omgang, men da Viking gikk opp til 5-3 gikk lufta ut av balongen. Høy temperatur og mye tårer på sidelinjen, men forhåpentligvis kan vi lære litt av kampen og forbedre oss.

Jenter 16 hadde et lite spillemessig overtak mot Sandnes Ulf, men måtte nøye seg med uavgjort 2-2. Sekine Netland (bildet over) ga EIK ledelsen i første omgang, og scoret også utligningsmålet til 2-2 et par minutter før full tid.

Begge lagene tar nå sommerpause fra serien på fjerde plass.

2016 jenter 16 mot ulf 1

2016 j16 sekine netland mot ulf

2016 jenter 16 mot ulf 2

2016 jenter 16 mot ulf 3

2016 jenter 16 mot ulf 4

Share