Sein scoring reddet det ene poenget mot Fana

Før kampen
EIK får i ettermiddag besøk av Fana i 11. serierunde. Før kampen ligger vi med 17 poeng på 4. plass på tabellen, mens Fana med sine 15 poeng ligger på plassen bak.

Igor Spiridonov er tilbake mellom stengene for EIK etter sin korsbåndsskade, mens den store overraskelsen kanskje er at unge Chris Sleveland endelig får sin seriedebut fra start. Morten Bjørlo er kvitt sin strekkskade, som hemmet ham i forrige kamp mot Lysekloster, mens Oscar Garcia er på benken etter å ha vært ute med skade i flere uker. Eivinas Zagurskas er fortsatt skadet, og ikke med i troppen, mens Sverre Larshus Larsen er ute med suspensjon.

Mer forhåndsstoff om kampen i dagens kampprogram.
Ellers har Dalane Tidende live oppdatering
Kampfakta finnes på NFFs hjemmeside


Pause
EIK – Fana 0-2
En omgang der et fysisk sterkt og disiplinert Fanalag leder fortjent etter å ha scoret på to kontringer, der vi begge ganger har forært de ballen med unødvendige balltap. Gjestene med en sterk medvind, som de har utnyttet bra. Fana med en farlig sjanse allerede etter to minutter, men da reddet Igor Spiridonov.

EIK bedre med etter rundt 20 minutters spill, og vi fikk to sjanser på langskudd ved Kim Nyborg og Mads Nørby Madsen. Men begge ganger var keeper Sanchez Olsen nede og reddet forholdsvis enkelt. Chris Sleveland med vår beste mulighet, men unggutten bommet ballen på fem meters hold.

457 tilskuere i Idrettsparken.


Kampen slutt
EIK – Fana 2-2
En heading tidlig i andre omgang fra Mathias Perttamo sørget for redusering for EIK. Vi presset voldsomt igjennom hele omgangen i den sterke medvinden, men måtte vente til 89 minutter før Kim Nyborg utlignet med et hardt og velplassert skudd. På overtid hadde vi også en gedigen sjanse til å avgjøre kampen, da flere EIK-spillere stod i kø for å score etter at ballen først hadde slått i tverrliggeren. Men ballen ville ikke over linja og vi må nøye oss med ett poeng.

Men uansett bra moral å komme tilbake etter et nokså håpløst utgangspunkt ved pause.

Share