Sleveland satte EIK på vinnersporet på Sola

Det var på mange måter den samme gamle historien i første omgang av dagens lokaloppgjør på Sola. EIK dominerte stort spillemessig, men etter to treff i stolpen og en annullert scoring måtte vi gå i garderoben uten nettkjenning.

Men åtte minutter etter sidebytte løsnet det for tigrene, som for anledningen spilte i lysblå reservedrakter. Kim Nyborg stusset et langt innkast videre inn mot femmeteren, der Chris Sleveland fikk satt hodet til og headet ballen inn i hjørnet til høyre for hjemmelagets keeper.

Sola yppet seg litt etter vårt ledermål, men rundt kvarteret før slutt doblet Marcel Warwzynkiewicz ledelsen på et skudd fra seksten meters hold. For øvrig hans første nettkjenning i EIK-drakta. Og da Oscar Garcia satte inn vårt tredje bare et par minutter senere ble det til slutt en ganske komfortabel seier mot et hardt kjempende solalag. Som fikk midtstopper Vegard Maldal utvist helt på tampen for en tøff tackling på Kenneth Grande.

I og med at Nest-Sotra og Florø spilte uavgjort 1-1 ligger vi åtte poeng bak tetlaget når serien tar tre ukers sommerpause.

Rundt 100 EIK-supportere var på kampen i regnværet på Sola, av et totalantall på cirka 160 tilskuere.

Link til kampfakta

2016 sola borte scoring chris

Share