EIK vant 2-0 over Vidar

Før kampen:
EIK tar i dag i mot Vidar i Idrettsparken i den 14. serierunden. Som kjent tapte vi 0-2 i Stavanger i serieåpningen i vår, og har dermed en god del å revansjere i ettermiddagens kamp.

Kim Skogsrud er ute med suspensjon. Trolig blir derfor Kim Robert Nyborg satt ned som midtstopper, mens Chris Sleveland går inn som indreløper. Ellers stiller vi med uforandret lag i forhold til de elleve som startet mot Vålerenga på søndag.

Mer forhåndsstoff om dagens kamp i dagens utgave av EIK-tilskuer

Lagoppstillinger/statistikk (fotball.no)


Pause
EIK – Vidar 1-0
En fortjent ledelse ut fra at vi har stått for det som har vært av konstruktivt spill. En ikke spesielt god spillemessig omgang mot en motstander som er tøffe i duellene og som slår langt med en gang de får ballen. Dennis Nielsen med en bra heading over fra corner etter et kvarters spill, men første store mulighet da Oscar Garcia skjøt i tverrliggeren via et forsvarsbein etter en liten halvtime. Chris Sleveland med en flikk etter corner som Vidars keeper Egeland så vidt fikk slått bort fra vinkelen.

Vi tok ledelsen da Sverre Larshus Larsen avanserte fra midtbanen og avsluttet med det som så ut til å være et tåskudd fra rundt tjue meters hold. Da var det spilt 32 minutter i sola i Idrettsparken.

To bytter før pause etter skader. Mathias Perttamo ut etter et spark på baksiden av leggen, mens Vidars Rogvi Baldvinsson måtte kaste inn håndkleet på grunn av en ribbeinsskade.

Gjestenes eneste halvsjanse på et skudd fra Sander Flåte som strøk et par meter utenfor stolpen.


Slutt:
EIK – Vidar 2-0
Vi kontrollerer kampen fullstendig og scorer vårt andre mål på et veldig fint angrep midtveis i omgangen, når Oscar Garcia avslutter etter pasning fra Mads Nørby Madsen. For øvrig Garcias siste kamp for EIK i og med at han etter eget ønske vil forsøke å finne seg en klubb hjemme i Spania.

Vi kunne og burde nok ha scoret flere ganger, men uansett en sweet revenge for tapet på Lassa i serieåpningen.

502 tilskuere i Idrettsparken i ettermiddag.

Share