Resultater Dana Cup onsdag

Onsdagen startet med oppholdsvær, men i løpet av ettermiddagen kom regnet plaskende ned også i Danmark. Men bortsett fra at været slo seg vrangt har det stort sett vært en bra dag for våre lag. Som nevnt i går var allerede J14 og G14 klare for A-sluttspillet etter de to første kampene. Begge disse lagene vant også sin siste kamp, og er dermed videre som puljevinnere.

Vårt G19-lag (bildet over) gikk også gjennom de tre innledende kampene uten poengtap, og avsluttet gruppespillet med 3-0 over chilenske Sangre. G16 er også videre til A-sluttspillet etter 4-0 seier over Malpi fra Nepal i ettermiddag.

Totalt er fem av lagene våre videre i A-sluttspillene, mens fire må nøye seg med B-sluttspill.

Av lagene vi skal møte i morgen peker vel J14s motstander seg ut som det mest eksotiske, nemlig Honolulu Bulls fra Hawaii, USA! Jenter-15 skal også opp mot ikke nordisk motstander, nemlig tyske Eintracht Luneburg.

Under følger dagens resultater, samt oppsettet for morgendagens sluttspillkamper:

Resultater onsdag
resultater dana cup 2016 onsdag

EIK-lagenes første kamper torsdag
oppsett dana cup 2016 torsdag morgen

Rubrikk nummer tre her er bane-nummer. Merk at de lagene som går videre mest sannsynlig skal i ilden flere ganger utover torsdagen. Så dette er ikke en komplett liste for hele torsdagen.

Share