Før kampen: EIK – Florø

Før kampen
EIK spiller i ettermiddag hjemmekamp mot Florø, som ligger plassen over oss på tabellen med ni poeng flere. Etter sist helgs tap mot Nest-Sotra har vel våre eventuelle planer om opprykk fått seg et alvorlig skudd for baugen. Men det gjenstår fortsatt mye å spille om. I første omgang handler det om å skaffe nok poeng til å sikre oss minst en sjuende plass. Deretter får vi se hvor langt det tar oss. Spillemessig er det ihvert fall ingen ting som tyder annet enn at vi skal få en høst spekket med mye god fotball i Idrettsparken.

Tre spillere er med i kamptroppen for aller første gang i dag. Nemlig Emil Zetterquist, Kristoffer Rasmussen og Andreas Jacobsen. Mathias Perttamo er ute med en ankelskade han pådro seg på trening på mandag. Ellers stiller vi med fulltallig mannskap.

Mer forhåndsstoff om kampen i EIK-tilskuer:
kampfakta og lagoppstillinger (fotball.no)

Share