Live-videostream: Fyllingsdalen – EIK

Før kampen
Da har vi kommet fram til Varden Amfi, der EIK i ettermiddag skal møte Fyllingsdalen. Et lag som slo oss 2-1 i vår, i en kamp der vi vel presterte årsverste. Det er et sugent EIK-lag som entrer kunstgresset på Varden i dag. Vi er innstilte på å komme tilbake til vinnersporet etter to strake tap.

Teamnews er at Oscar Larsson starter i mål, med en firer foran seg bestående av Marcel Warwzynkiewicz, Dennis Nielsen, Andreas Jacobsen og Mads Nørby Madsen. På midten spiller Kim Nyborg, Henning Romslo, Eivinas Zagurskas, Chris Sleveland og Morten Bjørlo, mens Kristoffer Rasmussen starter på topp for tigrene.

Sverre Larshus Larsen er ute med karantene, mens Mathias Perttamo er skadet. Vår siste signering Phillip Lund er med i troppen, og starter på benken.

Live-streaming
Vi vil så sant som nettet holder overføre kampen live med mobiltelefon, som er satt fast på samme stativ som hovedkamera med ikke helt moderne midler. Vi vil ikke kunne zoome, så det blir basic overføring med en banehalvdel i sight.

Streamen finner dere på Youtube

Dersom den skulle forsvinne på grunn av at nettet blir for svakt vil vi forsøke å komme i gang igjen så snart som mulig. Så dersom streamen forsvinner, trykk på denne linken igjen for å få opp ny stream


Share