Tap mot Vard i Haugesund

Før kampen:
Vårt A-lag er i ettermiddag i Haugesund, der vi skal møte Vard. Vi skal forsøke å oppdatere kamputviklingen i pause og etter kampslutt. Ellers har Dalane Tidende fortløpende oppdatering for sine abonnenter. Kampen blir ikke streamet av Haugesunds Avis på grunn av tekniske problemer. EIK-TV er imidlertid på plass, og vil ha på plass høydepunkt her på nettsiden i løpet av helga.

Eivinas Zagurskas er ute med karantene for EIK, mens Marcel Warwzynkiewicz, Mathias Kvåle Perttamo, Phillip Lund og Espen Stene Rasmussen er ute med skader.

Trener Maurice Ross sender disse elleve på banen fra kampstart:
Oskar Larsson, Andreas Jacobsen, Dennis Nielsen, Kim Skogsrud, Mads Nørby Madsen, Kristoffer Rasmussen, Sverre Larshus Larsen, Chris Sleveland, Henning Romslo, Morten Bjørlo og Emil Zetterquist.

Pause
Vard leder 1-0 etter en scoring av Bob Sumareh midtveis i omgangen. Vard-spissen var først på et innlegg fra høyre mot et passivt EIK-forsvar. Og totalt sett har vi vært rimelig daffe de første 45 minuttene. Vi åpnet med mye ballbesittelse, og skaffet også en del cornere de første 20 minuttene. Men Vard, som lå lavt og satset på kontringer, har totalt sett vært mer aggressive og vil mer. Og leder fortjent mot et EIK-lag som har skapt svært lite av farligheter før pause.

Slutt
Det ble tap 1-0. Vi hevet oss et par hakk etter pause, men skapte heller ikke da allverdens mot et hjemmelag som i perioder ikke startet presset før ti meter inn på egen banehalvdel. Vi var nærmest etter et fint raid fra Morten Bjørlo og da Kenneth Grande avsluttet fra kloss hold rundt ti minutter senere. Men Vard vant egentlig fortjent på en dag der vi manglet veldig mye på å komme opp i mot vårt beste. Bob Sumareh var hele tiden et uromoment, og kunne økt til 2-0 på overtid, da hans skudd ble paradert til corner av Oskar Larsson.

Kampfakta

Share