Egerconsult ny Hovedsponsor i EIK

Daglig leder i EIK Fotball og Terje Steinskog i Egerconsult AS signerte denne uken en ny sponsoravtale som gjør at bedriften øker sitt engasjement i klubben med en ny 3 års avtale. Fra og med neste sesong vil Egerconsult AS sin logo bli å finne bak på alle våre ungdomsdrakter fra 6-16 år. I tillegg så blir de med i vårt raskt voksende sponsornettverk.

Egerconsult AS ble stiftet i 2006 og har som forretningside å yte rådgivende ingeniørtjenester, arkitekttjenester og ellers byggeteknisk bistand til privatpersoner, entreprenører, private og offentlige virksomheter. De har bred faglig erfaring i de fagområder de tilbyr sin bistand på. Deres tjenester er, og skal være, preget av kvalitet, hurtighet og service.

Www.egerconsult.no

Vi takker for tilliten, gleder oss til utvidet samarbeid.

Opp te Husabø..

 

bilde-egersconsult

Share