A-laget sesongdebuterer mot Ulf

Vårt A-lag sesongdebuterer i morgen kveld med treningskamp mot Sandnes Ulf på Hellvik. Avspark i Brunnmyra er klokka 19:00.

Okka gutta har trent i snart tre uker nå, ledet av vår nye trener Olafur Bjarnason. Og vil nok være sugne på å gjøre en god figur mot vår tidligere trener Bengt Sæternes sitt mannskap. Som kjent signerte Mads Nørby Madsen før helga en ny toårskontrakt med EIK, slik at det vi kan kalle en «fast» bakre firer fra i fjor nå alle går på en ny sesong i tigerdrakta. Men Marcel Wawrzynkiewicz er foreløpig i opptreningsfasen etter en lyskeoperasjon, og vil nok ikke spille kamper på en stund ennå. Vi får nok derfor trolig se de to nye forsvarsspillerne Ferdinand Solberg og Sondre Norheim debutere i EIK-drakta.

På midtbanen er det mye mulig vi får se den tidligere tippeligaprofilen El Hadji Makhtar Thioune i EIK-drakt. Senegaleseren har trent med oss den siste uka. Også Stian Sleveland har vært med på treningene så langt, og kan kanskje også få et comeback i EIK-farger.

Hellvik IL er arrangør av kampen, og stiller med åpen kiosk.


Share