2-1 seier over Vard i generalprøven

EIK vant 2-1 i ettermiddagens «generalprøve» før seriestarten mot Nest-Sotra om åtte dager. Gjestene fra Haugesund tok ledelsen midtveis i første omgang etter et unødvendig balltap i EIK-forsvaret, men scoringer i andre omgang av Sondre Norheim (bildet under) og Elion Shatri (bildet over) snudde kampen i EIKs favør. Norheim utlignet på en heading etter innlegg av Saiba Keita, mens Shatris vinnermål var et soloraid der han skar inn fra venstre og fintet ut to forsvarsspillere før han avsluttet fra hjørnet av femmeteren med et skudd som gikk under keeper.

2017 vard hjemme sondre norheim

Begge lag hadde sine sjanser til å score flere ganger, og totalt stor det kanskje noe sånt som 6-3 til EIK i det vi kan kalle store målsjanser. Spillemessig var kampen veldig varierende fra EIKs side, men en god start og en bra avslutning gjør at vi kan se fram mot neste helg med optimisme.

Kampfakta
EIK – Vard Haugesund 2-1 (0-1)
Privatkamp, Idrettsparken
Dommer: Einar Ragnvald Løyning, Eiger
Tilskuere: Ca 120
Målene: 0-1 (22), 1-1 Sondre Norheim (69), 2-1 Elion Shatri (76)
EIKs lag:
Igor Spiridonov, Marcel Wawrzynkiewicz, Stian Sleveland, Sondre Norheim, Mads Nørby Madsen, Sverre Larshus Larsen, Henning Romslo, Eivinas Zagurskas, Morten Bjørlo, Kenneth Grande, Kristoffer Rasmussen.

Benyttede innbyttere:
Saiba Keita, Dennis Nielsen, Kim Skogsrud, Elion Shatri, Povilas Krasnovskis, Chris Sleveland, Sander Remme

2017 vard hjemme sverre larshus larsen

2017 vard hjemme mads nørby madsen

2017 vard hjemme morten bjørlo

2017 vard hjemme stian sleveland

2017 vard hjemme igor spiridonov

2017 vard hjemme henning romslo

2017 vard hjemme saiba keita

2017 vard hjemme keita stangskudd

Share