Forventer tøff batalje mot Notodden

Ólafur Örn Bjarnason mener lørdagens bortekamp mot Notodden nesten kommer til å føles som seriepremieren etter parodien av en kamp mot Nest-Sotra på vinterføre.

Det ble en svært spesiell start på årets sesong for EIK. Bubacarr Sumareh sørget for en viktig utligning til 1-1 og et viktig poeng etter en merkelig fotballkamp hvor snø og slaps ødela seriepremieren.

– Vi føler at det er nå serien starter for oss. Nest-Sotra-kampen har vi ikke brukt tid på i etterkant. Det gir ingen mening når forholdene ble som de ble. Det eneste vi tar med oss er innsatsen som ble lagt ned, sier EIK-trener Bjarnason.

Vanskelig bortekamp

Lørdag venter en knalltøff oppgave borte mot et Notodden-lag som det er forventet vil henge med i toppen.

– Jeg forventer at vi møter et hjemmelag som ønsker å vise seg frem. De vil nok fremstå som et ballsikkert lag som har planer om å styre kampen. De har stor rutine i laget sitt, og flere spillere har erfaring fra høyt nivå, sier EIKs trener.

«Jeg forventer at vi møter et hjemmelag som ønsker å vise seg frem» EIK-trener Bjarnason

Lørdagens motstander har blant annet tidligere Molde-profil Magne Hoseth og Erik Midtgarden. I første serierunde spilte laget 2-2 borte mot Hønefoss etter å ha ledet 2-0.

– Vår oppgave blir å fremstå slik vi har gjort i årets treningskamper, og å fortsette med å utvikle spillet vårt videre, sier EIK-treneren.

Grunnet store skader på banen i Idrettsparken etter seriepremieren, har laget igjen vært tilbake på kunstgras denne uken.

– Det har vært en god treningsuke. Siste treningsøkt blir gjennomført fredag, fortsetter Bjarnason.

Unngikk skader

EIK-treneren er glad han unngikk skader eller sykdom etter oppgjøret mot Nest-Sotra.

– Med slike forhold er det svært fort gjort og pådra seg både sykdom og skader. Heldigvis ser det ut for at vi har sluppet unna, sier islendingen.

De neste dagene venter det et svært tett kampprogram for tigrene. Først Notodden, deretter Staal-Jørpeland i cupen før ny seriekamp neste helg mot Vidar.

– Kampene kommer tett, og derfor er det viktig at vi gjør de riktige prioriteringene fremover, sier han.

Kampstart er lørdag klokka 16.00 i Idrettsparken på Notodden.

Share