EIK 2 med overlegen seier i lokaloppgjøret

EIKs rekruttlag topper tabellen i 4.divisjon etter at laget tok sin tredje strake seier da naboen Eiger ble slått med 4-1 på fredag.

De gule og svarte fikk en pangstart på oppgjøret. Allerede før fire minutter var spilt, hadde EIK scoret to ganger. Jonas Skulstad ga vertene ledelsen etter to minutters spill. Bare to minutter senere doblet Espen S. Rasmussen ledelsen med en lekker scoring fra skrått hold.

Utover i kampen var EIK det førende laget, og vertene hadde full kontroll på oppgjøret. Likevel kom ikke kampens tredje scoring snaue kvarteret før slutt. Da økte Bjørn Sæternes Stapnes ledelsen til 3-0 for tigrene, og kampen var i realiteten avgjort. Men samme mann sørget for enda et mål da han noen minutter senere la på til 4-0 for hjemmelaget.

Helt på tampen av oppgjøret fikk Eiger en trøsteredusering da Eirik Gohn sørget for de røde og blås første og eneste scoring fredag kveld.

Seieren betyr at EIK nå topper tabellen i 4. divisjon, avdeling 1. Laget står med ni poeng. Samme poengsum har Klepp, Sunde og Voll, men de gule og svarte har så langt den beste målforskjellen av lagene i toppen.

Neste seriekamp for EIK 2 er mandag 8. mai borte mot Hana klokka 19.00. Hana står foran møtet med EIK bokført med fire poeng, og ligger dermed på en 11.-plasss.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4.divisjon, avdeling 1, Kiwi-banen på Bakkebø:

EIK – EIGER 4-1 (2-0)

Mål: 1-0 (2) Jonas Skulstad, 2-0 (4) Espen S. Rasmussen, 3-0 (77) Bjørn Sæternes Stapnes, 4-0 (81) Bjørn Sæternes Stapnes, 4-1 (90) Eirik Gohn

Dommer: Jim Ivar Nystad, Lura IL

Tilskuere: 80

EIK 2s lag: Oskar Larsson – Ferdinand Solberg, Jonas Skulstad, Jan Eric T. Gløpstad – Steffen Salvesen, Sander Remme, Povilas Krasnovskis, Isak Ghebrellase – Ovar U. Høyland, Jan Teodor N. Tollefsen – Espen S. Rasmussen

Share