Før Vindbjart – EIK: Romslo og Sleveland har tro på en god prestasjon

Henning Romslo og Stian Sleveland har kun en tanke i hode foran borteoppgjøret mot Vindbjart. Det er 3 poeng. Likevel er de klare på at det på ingen måte blir noen enkel oppgave på Moseidmoen gress lørdag.

Fredag ettermiddag gjennomførte A-laget sin siste treningsøkt i nydelig vær i Idrettsparken. I morgen setter de kursen til Sørlandet og Vennesla hvor Vindbjart venter. Midtbanespiller Henning Romslo og Stian Sleveland har skumle planer om å hente med 3 poeng hjem til Husabø.

– Jeg forventer at vi møter et veldig spillende lag. Vindbjart spiller på en helt annerledes måte en veldig mange andre lag i divisjonen. Det gjør at det åpner seg andre type muligheter, samtidig som vi må være obs på hva de er i stand til, sier EIKs midtbaneanker.

– Lykkes vi med kampplanen, vil vi forhåpentligvis komme til noen store muligheter, legger Romslo til.

«Jeg forventer at vi møter et veldig spillende lag. Vindbjart spiller på en helt annerledes måte en veldig mange andre lag i divisjonen.» Henning Romslo

En annen type fotballkamp

25-åringen er klar på at han forventer seg en helt annen fotballkamp enn det som ble tilfelle hjemme mot Vidar i forrige serierunde.

– Det tror jeg egentlig alle forventer. Vi har spilt mot Vindbjart flere ganger før, og vet hva som venter oss, sier han.

Tre kamper ut i sesongen vil ikke Romslo konkludere noe om hvordan åpningen har vært. Det mener han er for tidlig.

– Det er vanskelig å si akkurat nå. Når vi har spilt borte mot Vindbjart og hjemme mot Byåsen, så kan vi evaluere så langt. Blir det seier i de kampene, så kan vi være fornøyde med starten. Men det krever hardt arbeid, fortsetter han.

Har lagt godt grunnlag

For hans egen del synes han sesongen har åpnet greit.

– Jeg føler jeg har fått lagt grunnlaget for å gjøre en god sesong, og er veldig klar også til i morgen, sier Romslo.

Også Stian Sleveland har åpnet sesongen bra, og ble kåret til banens beste spiller i forrige hjemmekamp.  Den omskolerte midtstopperen gleder seg til ny match lørdag.

– Det blir en tøff og hard kamp, men vi er klare, slår Sleveland fast og legger til:

– Slipper vi ikke inn mål, og samtidig vinner, er jeg meget fornøyd.

«Slipper vi ikke inn mål, og samtidig vinner, er jeg meget fornøyd.» Stian Sleveland

Sleveland har jobbet hardt

Den tidligere Helleland- og Eiger-spilleren er glad for å være tilbake i gult og svart.

– Jeg synes det har gått bra. Jeg har jobbet ekstremt hardt for å komme med på laget, og det har jeg klart til nå. Overgangen til EIK har jeg ikke angret på et sekund, sier han.

Den tidligere kraftspissen trives godt i de bakre rekker.

– Jeg trives faktisk mye bedre bak på banen enn jeg gjorde fremme, sier han.

«Jeg trives faktisk mye bedre bak på banen enn jeg gjorde fremme» Stian Sleveland

25-åringen trives utrolig godt under ledelse av Ólafur Örn Bjarnason.

– Han er veldig bra, og jeg trives veldig godt i laget også, understreker Sleveland.

Varierende åpning av Vindbjart

Lørdagens motstander ligger før kampen på en 8.-plass med tre poeng etter én seier og to tap. Sørlendingene åpnet med tap borte mot Nardo. I 2. serierunde ble Byåsen slått med 2-0. I sist seriekamp tapte Vindbjart 4-1 borte mot Hønefoss.

EIK har på sin side har 5 poeng etter seier mot Notodden og uavgjort hjemme mot Nest-Sotra og Vidar. Sist lagene møttes på Moseidmoen gress, endte det med 2-1-seier til de gule og svarte. Den gang besørget Kenneth Grande og Kim Robert Nyborg for EIKs nettkjenninger.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 2.divisjon, avdeling 2, Moseidmoen gress:

VINDBJART – EIK

Dommer: Magnus Nicolai Koløy, Bjørndal IF

Avspark: Lørdag 06.05.17 klokka 16.00

Share