Wawrzynkiewicz: – Vi skal slå tilbake

Selv om skuffelsen var stor etter 1-0-nederlaget for Byåsen søndag, er laget nå i ferd med å riste skuffelsen bak seg. Nå er Marceli Wawrzynkiewicz opptatt av å slå tilbake ved første anledning.

Forsvarsspilleren sier at denne uka må laget ha fokus på hvordan de skal reise seg på best mulig måte.

– Kampen på søndag er det bare å glemme. Nå handler det om å finne formen igjen. Vi vet godt hva som bor i dette laget sier, Marceli Wawrzynkiewicz.

«Kampen på søndag er det bare å glemme. Nå handler det om å finne formen igjen. Vi vet godt hva som bor i dette laget.» Marceli Wawrzynkiewicz.

Slet offensivt

Den tidligere Vålerenga-spilleren mener også det er viktig at laget finner ut av hvorfor kampen ble som det ble.

– Vi må analysere litt av Byåsen-kampen, selv om jeg tror vi ikke skal bruke for mye energi på den, sier han.

– Det var ingen bra kamp av oss. Vi slet veldig med å komme oss til opplagte scoringsmuligheter, selv om jeg følte vi hadde full kontroll defensivt, sier EIKs solide back.

Han mener laget hadde en utfordring med å omstille seg da de fikk målet i mot seg omtrent da 2. omgang startet.

– Slike baklengsmål virker demotiverende på laget, men likevel skal det være nok av tid til å slå tilbake igjen. Dessverre lyktes vi ikke med det denne gangen.

«På vårt beste kan vi slå samtlige lag i denne ligaen. Derfor er det viktig at vi ikke henger med hodet for lenge, men reiser oss raskt.» Marceli Wawrzynkiewicz

Ser frem til Hønefoss-kampen

Nå er laget i full gang med en ny treningsuke, og søndag venter en knallhard bortekamp mot Hønefoss.

– Det blir en tøff kamp, men vi vet med oss selv at vi er et godt nok lag til å slå Hønefoss, og det er vårt fokus i dagene som kommer, sier Marceli Wawrzynkiewicz og legger til:

– På vårt beste kan vi slå samtlige lag i denne ligaen. Derfor er det viktig at vi ikke henger med hodet for lenge, men reiser oss raskt, avslutter han.

 

Share