– Skal vise vinnervilje og innsats

Ólafur Örn Bjarnason forventer at vinnerviljen og innsatsen skal være på topp når de gule og svarte gjester Hønefoss søndag.

Søndag setter A-laget igjen kursen østover, og denne gangen går turen til Buskerud og nærmere bestemt Hønefoss.  Tigrene er svært ivrige etter å gjøre en god prestasjon igjen etter nedturen hjemme mot Byåsen i forrige uke.

Revansjesugne

EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason kan fortelle om et revansjesugent EIK-lag.

– Vi forventer oss nok en jevn kamp på en vanskelig bortebane. Vi reiser til Hønefoss med en skitten smak i munnen, fordi det er ingen hemmelighet at vi ikke var fornøyd med oss selv etter Byåsen-kampen, sier Bjarnason.

– Det handler rett og slett om å reise seg. For det vi leverte mot Byåsen, er noe vi ikke ønsker å være bekjent av, føyer treneren til.

«Det handler rett og slett om å reise seg. For det vi leverte mot Byåsen, er noe vi ikke ønsker å være bekjent av». Ólafur Örn Bjarnason

Forventer innsats

Det er en ting islendingen gjør klinkende klart foran søndagens oppgjør, og det er at han forventer innsats.

– Jeg forventer mer innsats fra spillerne. At spillerne har en dårlig dag på jobben og ikke leverer noen god kamp, er noe som kan skje. Men innsats er noe jeg forventer skal være på topp i hver eneste kamp, noe som ikke var tilfellet mot Byåsen. Jeg forventer rett og slett mer offervilje og vi fremstår mer solide, sier han.

– Fremover håper jeg at spillerne blir flinkere til å ta mer ansvar. Særlig fremover på banen. Spillerne virket engstelige når vi skulle fremover på banen. Det er noe vi må jobbe med, utdyper Ólafur Örn Bjarnason.

«Fremover håper jeg at spillerne blir flinkere til å ta mer ansvar. Særlig fremover på banen. Spillerne virket engstelige når vi skulle fremover på banen». Ólafur Örn Bjarnason

Roser forsvarsspillet

Foruten om den uheldige baklengsmålet mot Byåsen, har EIK fremstått gode bakover på banen så langt denne sesongen. Det er noe treneren tar med seg videre.

– Dessverre så ga vi Byåsen en scoring, ellers hadde vi god kontroll, sier han.

Det er ingen tvil om at treneren og resten av laget gleder seg til en ny kamp på lørdag.

– Når man kommer fra en dårlig prestasjon, hadde det beste vært en kamp midt i uka, fordi du er ivrig etter å vise deg frem. Nå har vi måttet ventet en uke, men vi er klare til kamp.

På 17.mai feiret Bjarnason nasjonaldagen for første gang i Egersund. Det synes han var artig.

– Det var utrolig kjekt, avslutter han.

Søndagens kamp spilles på kunstgress på Aka Arena på Hønefoss. A-laget trener derfor denne uka på Kiwi-banen på Bakkebø, slik at de kan være best mulig rystet til kamp søndag.

Les også: Alt om Hønefoss

Share