Målbonanza i ny EIK 2-seier

Det ble hele 9 nettkjenninger da EIK 2 vant over Havørn og dermed fortsatte seiersrekken i 4.divisjon.

Kampen endte med en 5-4-seier til de gule og svarte mot Havørn i Idrettsparken mandag kveld.

Det var gjestene som tok ledelsen med et nydelig plassert frispark av Glen Stian Repshus etter 12 minutter. Ledelsen fikk ikke bortelaget holde lenge på. Even Myklebyst sørget for utligning da han omsatte et flott gjennomspill fra Sverre L. Larsen i scoring bare 5 minutter senere.

Like før pause ordnet Eivinas Zargurskas for ledelse med et vakkert skudd fra om lag 20 meter. Dermed var stillingen ved sidebyttet 2-1 til EIK-rekruttene.

Målrik 2. omgang

I 2. omgang skulle oppgjøret på Husabø virkelig ta fyr. Povilas Krasnovskis startet scoringsballet med å legge på til 3-1 etter flott kombinasjonsspill av hjemmelaget. Bare 2 minutter senere trodde de fleste at kampen tilsynelatende var avgjort da Sverre L. Larsen sørget for at det stod 4-1 på resultattavla med en utsøkt lobb fra 30 meter.

Men ti minutter senere skapte Havørn spenning i kampen igjen med en redusering ved Daniel Håland. Deretter ble det en ny redusering ved samme mann drøye kvarteret før slutt, noe som resulterte i at det var full spenning igjen i kampen i Idrettsparken. Eivinas Zarguskas ville det imidlertid annerledes. Kort tid etterpå sørget han for EIKs femte scoring og hans andre for kvelden med et flott mål etter et hjørnespark.

Drøye ti minutter før slutt ble det igjen spenning da Erlend Leikvoll Vignes sørget for en ny redusering. Det ble også kampens siste nettkjenning, og tigrene kunne juble for en ny seier da dommeren blåste av kampen.

Etter 7 serierunder topper EIK 2 tabellen med 18 poeng. De ligger 3 poeng foran Klepp på 2.plass.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 4.divisjon, avdeling 1, Idrettsparken:

EIK 2 – Havørn 5-4 (2-1)

Mål: 0-1 (12) Glen Stian Repshus, 1-1 (17) Even Myklebust, 2-1 (42) Eivinas Zargurskas, 3-1 (50) Povilas Krasnovskis,  4-1 (52) Sverre L. Larsen, 4-2 (62) Daniel Håland, 4-3 (73) Daniel Håland, 5-3 (76) Eivinas Zargurskas, 5-4 (79) Erlend Leikvoll Vignes

Dommer: Arild Tengesdal, Frøyland IL

Tilskuere: 50

EIKs lag: Oskar Larsson – Kim Skogsrud, Jonas Skulstad, Jan Eric T. Gløpstad – Steffen S. F. Salvesen, Even Myklebust, Sverre L. Larsen, Povilas Krasnovskis, Eivinas Zargurskas – Kristoffer Rasmussen,  Bjørn  Sæternes Stapnes

Innbyttere: Henrik Lædre, Isak Ghebresllase, Sander Salvesen

Share