Duket for ny cupfest i 3. runde av NM

Fredag ble det klart at eliteserielaget FK Haugesund blir neste motstander i cupen. Kampen spilles allerede førstkommende onsdag.

EIK er klare for ny kamp i cupen etter at de gule og svarte sørget for å lage historie med å slå Viking ut av cupen på Kristi Himmelfartsdag med 3-1. Fredag formiddag offentliggjorde Norges Fotballforbund oppsettet av den 3. runden i NM. Der ble det klart at tigrene møter Rogaland-nabo FK Haugesund.

EIK kan glede seg over ny kamp, og oppgjøret skal spilles i Idrettsparken allerede den 31. mai – altså førstkommende onsdag. Dermed ligger alt tilrettelagt for en ny cupfest.

– Alle lagene fra Norsk Tipping-ligaen og Postnord-ligaen spiller hjemme, mens alle fra Eliteserien spiller borte også i denne runden. Det gjør vi for å legge til rette for større cupfester og lage gode publikumsopplevelser. Vi har tatt hensyn til at det er en tett sesong og har derfor prøvd å legge til rette for flest mulig lokale oppgjør og minst mulig reisebelastning. I år er det også trekning av hjemmelag fra 4.runde, slik at reisebelastningen ikke har noe å si for senere runder, sier seksjonsleder for turneringsadministrasjon i NFF, Rune Pedersen til NFFs offisielle hjemmeside.

Men før det skal spilles ny cupkamp, venter Nardo på bortebane for EIK førstkommende søndag.

Oppsett, 3. runde i NM:

Spilles 31. mai:

Kjelsås – Aalesund
Ull/Kisa – Lillestrøm
Kongsvinger – Sarpsborg 08
Ørn-Horten – Vålerenga
Notodden – Stabæk
Flekkerøy – Odd
Egersund – Haugesund
Nest-Sotra – Brann
Jerv – Åsane
Florø – Sogndal
Ranheim – Kristiansund
Levanger – Rosenborg
Bodø/Glimt – Elverum
Fløya – Tromsø

Spilles 1. juni:

KFUM – Molde
Mjøndalen – Strømsgodset

Share