Bjarnason: – Et ekstremt tungt tap

EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason var langt nede etter 2-1-tapet for Nardo. – Det er ekstremt vanskelig å akseptere et slikt tap, sier treneren.

Bjarnason og laget hans visste de ville få det veldig tøft mot divisjonens beste hjemmelag og for øyeblikket serieleder. Likevel hadde laget planer om poengfangst, men til slutt ble de gule og svarte hardt straffet for to personlige feil som førte tilbaklengsmål.

– Dette tapet er så vondt å svelge at jeg vet nesten ikke hvordan man skal oppsummere en slik kamp, sier en ekstremt skuffet EIK-trener.

Vanskelig kamp

Islendingen var forberedt på en vanskelig kamp på en krevende og liten bane.

– Vi visste det ville bli vanskelig på en smal bane mot et godt lag som kriger bra. Laget jobber og sliter bra, men dessverre blir vi ikke belønnet, sier han.

– Vi gir Nardo to mål ved å gi dem ballen på vår egen banehalvdel. Det er slikt som ikke skal skje, men noe vi aldri kan gradere oss mot, sier han.

For mange personlige feil

Bjarnason mener personlige feil dessverre har vært gjennomgangsmelodien de siste kampene.

– Mot Byåsen, Hønefoss, Viking og nå denne kampen er det vi selv som gir gavepakker til motstanderen. Det er ekstremt surt, for uten om slike feil, føler jeg at vi har kontroll, sier EIKs trener.

Foruten om baklengsmålene hang EIK godt med mot Nardo, og det ble et jevnspilt oppgjør.

– Prestasjonen vår synes jeg er ok, men når det ender slik det gjør, så er det baklengsmålene vi husker, sier han.

Sur baklengs på tampen av oppgjøret

EIK-treneren irriterer seg særlig over at 2-1-målet kom minuttet etter at hjemmelaget ble redusert til ti mann da Daniel Bekkevold fikk rødt kort for en takling på Chris Sleveland.

– Vi skulle akkurat til å justere oss slik at vi kunne få lagt et ekstra press på Nardo de siste ti minuttene. I stedet for gir vi dem ett mål til og de får masse energi til å forsvare seg. Da blir det vanskelig, medigr Bjarnason.

Nå er det viktig at de gule og svarte nullstiller seg raskt. Allerede førstkommende onsdag er det duket for ny cupfest når FK Haugesund kommer til Idrettsparken for å spille dent tredje runden i cupen.

Les også: Kampreferat fra Nardo – EIK

 

Foto: Tore Svanes

Share